Skip to main content

Kvitnes Gård

Plant gode frø med bedriften din. Kvitnes er perfekt til møter, stevner, intervjuer, kick-offs, konferanser eller selskap. Hos oss får du en reise som setter ting i perspektiv, omgivelser som gjør det lett å tenke stort, og servering som beviser at tid og god planlegging er en viktig ingrediens.

Her ved en av de rikeste fiskebankene i hele verden vil dere få hele gården for dere selv og både tid og rom til å fokusere uforstyrret.  

Kvitnes er en tidligere storgård i Vesterålen som er blitt nitidig restaurert og satt tilbake i tidsånden fra svunne tider. I 2020 åpnet vi opp gården med nyoppusete rom og en restaurant i særklasse.

Vi har i dag 15 unike rom og plass til drøye 30 gjester i hovedrestauranten. Vi er i tillegg en allsidig gård med grønnsaksproduksjon og har både villsau, ullgriser, geiter og nordlandsfe. Og tusle rundt på gården og hilse på dyrene eller å bli med å ta en liten lukeøkt med gartnern vår i åkern er et kjærkomment avbrekk fra intense møter.

Maten står i et helt spesielt fokus på Kvitnes og det meste på gården er bygget opp rundt dette. Men reisen til et måltid hos oss begynner ikke idet det blir tilberedt på kjøkkenet. Det tar år med forberedelser – fra god kompost, næringsrik jord, rett fôr, de rette værforholdene og at høsting og slakting foregår skånsomt. Alt henger sammen, og forskyves noe, forskyves alt.

På Kvitnes gård får du roen, innsikten og smakene som vekker ditt beskyttelsesinstinkt. Instinktet som sier at natur er verdt å verne om. Det er derfor vi gjør dette. Å jobbe på Kvitnes er ikke en jobb, det er en visjon vi deler. Alle du møter, fra vertene til gårdsbonden, restaurantsjefen, servitører og kokker, brenner for at du skal dra herifra som en ambassadør for dette unike spiskammeret rundt oss.

Gode ting tar tid for å bli gode, og vi gleder oss til å vise deg bevisene på det.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Antall rom
  15
 • Antall grupperom
  2
 • Møtekapasitet kino
  90
 • Møtekapasitet klasse
  50
  Send forespørsel

  Gaardsperler.no består av unike gårder med særpreg som standard. Det som er felles for alle gårdene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Gårdenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy.