Skip to main content

Med særpreg som standard

Ønsker du et pristilbud fra våre flotte hoteller så kan du enkelt fylle ut vårt forespørselsskjema.

Ønsker du mer informasjon om prosessen eller hotellene? Gi beskjed og vi kontakter deg..

Kontakt oss

Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Du kan trekke tilbake alle samtykker når du selv måtte ønske. Se vår Personvern- og cookieserklæring for mer informasjon.

Jeg godtar å motta digital kommunikasjon fra Gaardsperler.no

Kontaktinformasjon

Adresse: Postboks 84, 0309, Oslo
Tel: (+47) 22 11 55 31
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gårdperler består av et knippe unike, særpregede gårdsperler.

Felles for alle gårdene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive møter.

Det er gårder med personlig preg og som tilbyr det lille ekstra, gjerne med en historie på kjøpet. Flere har også ekstra stort fokus på mat og drikke, der maten dyrkes og lages på stedet.  For eksempel i urtehagen, på gården eller tilhørende ysteri. Flere lager også sitt eget øl, gin eller lignende. Kunst og er også et satsingsområde for flere av gårdene, med utstillinger og egne samlinger av kjente kunstnere. De har også gjerne den lille ekstra servicen du egentlig ikke forventer. Våre gårdsperler er altså mye mer enn vanlige møtesteder. 

Vi jobber først og fremst mot bedriftsmarkedet med konferanser, møter og samlinger, men tar også imot brylluper, runder årsdager og andre arrangementer.

Gårdenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, i en skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon. 

Velkommen til vår verden!

Følg oss