Skip to main content

Nes Gard

Nes Gard er en gammel familiegård fra 1850 som har blitt bygget om til et lite og koselig fjordhotell. Det ligger idyllisk til langs Sognefjorden i Luster.

Nes Gard er et flott utgangspunkt for møter, kurs og ledersamlinger, og ikke minst strateSKIsamlinger,  der beliggenheten, atmosfæren og god mat blir en opplevelse i seg selv.

Ta med deg gode kollegaer til Nes Gard hvor alt ligger til rette for å bygge sterke lag i fantastiske omgivelser. Vi har et variert tilbud av aktiviteter både ute og inne. På brygga har vi både badestamp og vedfyrt badstue. For de friluftsinteresserte er det turer både sommer og vinter, fra de lette til de mer krevende.

Nes Gard har flere møterom med kapasitet opp til 50 deltakere. I det nye eventlokalet på låven har vi alle fasiliteter for lyd, lys og bilde som trengs til en samling. Vi kan arrangere alt fra enkeltmøter til samlinger over flere dager.

Vi har stort fokus på matopplevelser og jobber tett med mange lokale leverandører, som for eksempel Bøtun gård, som leverer det meste av grønnsaker til oss.

Kontaktinformasjon

Kapasitet

 • Kapasitet overnatting
  35
 • Antall grupperom
  3
 • Møtekapasitet klasse
  50
  Send forespørsel

  Gaardsperler.no består av unike gårder med særpreg som standard. Det som er felles for alle gårdene, er at de tilbyr gjestene noe helt spesielt utover effektive konferanser. Gårdenes beliggenhet – på et nes, ved en fjord, skog eller i en eplehage – gir en annerledes konferanse med rom for naturopplevelser og rekreasjon langt unna fly- og motorstøy.